Запчастини до імпортних комбайнів

Запчастини на комбайни імпортні John Deere, CASE, BIZON, MAN, CLAAS

Амортизатори, баки, болти, вали, валики, вилки, гвинти, втулки, гайки, гідропідсилювачі, ГУР, діафрагми, диски, ланки, камери, кардани, клини, кожухи, колодки, колонки, кільця, компресори, хрестовини, кронштейни, кришки, куліси, механізми, моноціклони, муфти, накладки, насоси, опори, осі, пальці, пари, патрубки, плафони, притиски, пружини, радіатори, розкоси, решулятори, ремкомплекти, важелі, сателіти, серцевини, сильфони, скоби, сошки, драбини, труби, тяги, упори, фільтри, чохли, шайби, шарніри, шестерні, ежектори...


ᐉ Запчастини до імпортних комбайнів від Мотор-Агро

Запчастини до комбайнів John Deere, CASE, BIZON, MAN, CLAAS

Процвітання і успіх кожного сільгосп підприємства залежать від якості машин і обладнання, тому все більша кількість власників віддають перевагу імпортній продукції. Вибір звичайно є складним процесом тому необхідно відзначити, що плюси і мінуси, присутні як у імпортної продукції так і у вітчизняній, але при цьому зарубіжна техніка сьогодні користується великим попитом.

Основним фактором є фінансові можливості підприємства і в цьому розрізі імпортна с/г техніка не завжди по кишені. Але не поспішайте від неї відмовлятися, тому що ціна на агрегати сформована завдяки їх високої собівартості, тому що в такому випадку праця робітників оцінюють по достоїнству. У більшості випадків такі машини піддають багатоступеневою системою контролю якості, для їх виробництва застосовують дорогі і виключно високоякісні матеріали, а також проводять тестові випробування. Вибираючи слід пам'ятати той факт що імпортна продукція в обов'язковому порядку повинна відповідати якісним стандартам і що підтверджується сертифікатами.

Існує міф про виникнення безлічі проблем з імпортною технікою таких як ремонт, покупка запчастин, ТО. Фактично ніяких особливих неприємностей техніка не доставить, за умови підходу до придбання що називається "з розумом". Одна з головних відмінних рис це доступність більшості агрегатів і вузлів, що вам не потрібно буде проводити розбирання половини комбайна для заміни незначною деталі.

Під час покупки імпортної техніки, в першу чергу перевіряють наявність гарантії. При співпраці з офіційними дилерами можна уникнути сюрпризів і всяких неприємностей. Ще можна відзначити зручність в експлуатації і показники надійності. Також вони комплектуються бортовими комп'ютерами, що дозволяють контролювати робочий процес і технічний стан і це все за умови що співробітникам не потрібно переучуватися тому робота на імпортній техніці не представляє особливих труднощів. У будь-якому випадку спочатку потрібно порівняти з основними параметрами. Техніку повинна вибиратися правильно і грамотно, а також повинен проводитися прорахунок, які з агрегатів легше піддається ремонту у випадках поломок.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння