Зчеплення ЗІЛ

Запчастини до зчеплення ЗІЛ

Вилки зчеплення, гідроциліндри, диски, картери, кошики муфти, корпуса муфти, кришки картера, накладки, підшипники, пружини, важелі, тяги...


ᐉ Запчастини для Зчеплення ЗІЛ від Мотор-Агро

Запчастини до зчеплення для ЗІЛ-130

Однодисковое зчеплення ЗІЛ-130, ЗІЛ-157К, ЗІЛ-131

Зчеплення ЗІЛа передає крутний момент до 41 кгм. Збірний натискний диск разом з кожухом ставлять на маховик за допомогою 8-ми центрирующих болтів, з діаметром шийки 10,000-9,942 мм і довжиною 12,5 мм. Крутний момент від кожуха зчеплення на ведений диск віддається натискним диском 4-ма парами пружинних пластин. На нажимном диску встановлені на кронштейни 4 важеля, які, спираючись своєї серединою розгойдуються на пальцях, розташованих в опорних вилках. Опорні вилки закріплюються на кожух за допомогою регулювальних гайок. З метою зменшення тертя пальці важелів і вилок працюють на голчастих підшипниках, в які під час збирання зчеплення закладають мастило.

Нажимное зусилля зчеплення проводиться за допомогою 16-ти пружин, розташованих між кожухом зчеплення і натискним диском. Під пружини з боку натискного диска підкладають теплоізоляційні шайби. Натискний диск в зборі з кожухом статичним способом балансується з точністю 90 ПММ.

Ведений диск зі сталі, з приклепаними фрикційними накладками і маточиною, містить гаситель крутильного коливання фрикційного типу, який складається з 8-ми пружин з опорною пластиною і 2-х дисків гасителя. Ведений диск в зборі статичним способом балансують з точністю 25 ПММ. Підшипник муфти виключення зчеплення - закритої конструкції. З відключенням зчеплення підшипник муфти виробляє натискання на внутрішні кінці 4-х важелів, а зовнішні кінці відводять натискний диск від маховика. Між картером зчеплення і його кришкою на ЗІЛі-131 ставлять ущільнюючу прокладку.

Знизу переднього торця картера зчеплення розташовується прогумований щиток, який закриває всередині картера зчеплення. Щиток закріплюється на картері зчеплення 2-мя болтами і поджимается в нижній площині блоку циліндрів виступом на передній частині кришки картера зчеплення. Під час складання потрібно спочатку вкрутити болти кріплення щитка до сполучної головки болта з гровером, що не затонув їх сильно, після чого стягують болти кріплення кришки картера зчеплення, а вже після того затягують болти кріплення щитка.

Запчастини і деталі на зчеплення ЗІЛа оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння