Двигун ЗІЛ

Запчастини до двигунів ЗІЛ

Баки паливні, бензонасоси, блоки циліндрів, болти опори, болти кріплення, ввёртиші, вентилятори, втулки клапана, глушники, головки блоку, датчики, діафрагми, карбюратори, клапани впускні, кожухи вентилятора, кільця глушника, комутатори, крани, кронштейни, крильчатки, листи, маховики, набивання, насоси водяні, насоси масляні, патрубки, пластини, подушки, півкільця, приводи, пробки, дроти високої напруги, прокладки, пружини, радіатори, розподільні вали, ремкомплекти , сальники, труби, трубки, косинці, ущільнення, фільтри, хомути, шатуни, шланги, шпильки, штанги, щупи...


ᐉ Запчастини для Двигуна ЗІЛ від Мотор-Агро

Запчастини до двигунів для ЗІЛ-130

Двигун ЗІЛа представлений багатоциліндрові двигун з карбюратором. Потужність складає 150 л. с. Максимальна швидкість до 90 км/ч. Вісім циліндрів V-образно стоять, кут між ними становить 90 градусів, знижують його габаритну довжину і надають можливість з високими показниками зручно і доступно встановити на нього зовнішнє обладнання. Справа на двигун ставлять масляний насос і генератор. Зліва - бачок і насос ГУР, маслоуказатель і стартер. У розвалі між циліндрів знаходяться карбюратор, паливний насос, повітряний фільтр вентиляційного картера, фільтр масляної очищення, переривник, розподільник і трубопровід впуску. У передній частині двигуна варто водяний насос, з повітряним компресором і фільтром, шківи пасової передачі і вентилятор.

Кривошипно-шатунний механізм (КШМ)

КШМ включає в себе колінвал, кривошипи якого з допомогою шатунів з'єднуються з поршнями циліндрів. Колінвал і распредвал з'єднуються з шестернями, цим і досягається їх узгоджена робота. Від кулачків распредвала крізь штовхачі і штанги рух коромислом, яке і відкриває клапани, а до гнізд клапани притискаються за допомогою пружин.

При роботі всі деталі механізмів повинні піддаватися мастилі, охолоджуватися, а робочі процеси забезпечуватися харчуванням і запалюванням горючої суміші. Система змащення подає масло поверхні деталей, схильних до тертя. Система охолодження забирає надлишки тепла, а також виключає можливість перегріву деталей двигуна. Система харчування готує горючу суміш для роботи, а система запалювання виробляє струм. Іскрою ток запалює горючу суміш.

Запчастини і деталі до двигуна ЗІЛ оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-який місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння