Кабіна ГАЗ-3302 Газель

Запчастини для кабіни і кузова на ГАЗ-3302

Андапкі, баки, бампери, бруси, вставки, вимикачі, дзеркала, канти, кишені, килимки, козирки, крани, кронштейни, гаки, люки, механізми , моторедуктори, накладки, наконечники, омивачі, підстави, опалювачі, панелі, педалі, перемикачі, пластини, ролики, ручки, важелі, склопідйомники, стопори, тяги, фіксатори, електродвигуни, електронасоси...


ᐉ Кабіна ГАЗ-3302 Газель від Мотор-Агро

Запчастини до кузова і кабіні для ГАЗ-3302 Газель

Конструкційні особливості кузова газелі

Рами всіх модифікацій. і виконань «Газель» утворюються лонжеронами швеллерного, змінюваного по висоті перетину, які з'єднуються трубчастими і пластинчастими поперечиною, при цьому пластинчасті поперечки служать опорою для силового агрегату і промопори кард. передачі. Кузов закріплюється на раму в 6-ти точках крізь спец. гумові подушки з кронштейни, і в 4-х точках - жорстким способом (близько задн. колісних ніш).

Кузов газелі

Є суцільнометалевим, сталевим, з розташованої між кабіною і вантажним салоном перегородкою. Кузов 5-ти дверний: орні водія і пасажирів поруч з ним, зсувну бічні двері а також 2 задні двері. Бічні двері закріплюється на кузові на 3-х хутро-змах з роликовими напрямними. У дверях кабіни скла опускаються. У автобусному виконанні скла ставляться і в задні двері.

Кабіна газелі

В кабіні розташовані 2 сидіння переднього ряду, а також 2 подвійних сидіння задн. ряду. Сидіння водія на відміну від пасажирських регулюється по висоті і куту нахилу подушки, спинки і подовжньому перемещ .. Всі сидіння оснащуються ременями безпеки, крайні - 3-х точковими з інерції. котушками, а центральні - поясними, 2-х точковими. На автобусах на 6 (7) і 8 (9) місць можуть бути встановлюватися поясні ремені з автоматичним. котушкою, які не вимагають регулювання.

Термо- і шумо- ізоляція кузова включає в себе формовані багатошарові елементи оббивки передка, фанерні листи, оббивку стелі, і килимки підлоги, оббивку дверей і перегородки з поролоновими листами. Крім цього днище і дах при виробництві покривають вібопоглощ. мастикою. Кузов в свою чергу фосфатують, гарантують і покривають емаллю. Герметичність отворів обумовлюється застосуванням ущільнювачів з гуми.

Кузови ГАЗ-3302 і -33023 є окремими від кабіни, відкритими, бортовими, з металевою платформою, дерев'яним настилом і відкидаються бортами (крім переднього). Можливий мнотаж матерчатого тенту.

Запчастини і деталі до кабіни і кузова ГАЗ-3302 Газель оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння