КПП ГАЗ-3302 Газель

Запчастини для коробки змінних передач (КПП) на ГАЗ-3302

Вали, вилки, коробки, прокладки, пильовики, ремкомплекти, сальники, сухарі, шестерні, штуцери...


ᐉ Запчастини для КПП ГАЗ-3302 Газель від Мотор-Агро

Запчастини до КПП для ГАЗ-3302 Газель

КПП є механічною з п'ятьма ступенями, трёхвальной КПП з 5-ої підвищує передачею. Багато в чому є аналогічною КПП ГАЗ-3110 «Волга». Відмінність криється в більшому передавальному числі на кожній передачі за винятком 4-ої, і в високому корпусі важеля перемикання і більш довгому нижньому кінці важеля.

КПП складається з:

Передній і задній алюмінієві картери і з'єднані крізь прокладку 10-ю болтами перпендикулярно осі валів. У розточеннях картерів на радіальних кулькових підшипниках стоять первинний, вторинний, а також проміжний вал з шестернями пост. зачеплення з косими зубами. Шестерні вторинного валу розташовуються на голчастих роликових підшипниках з пластиковими сепараторами. Шестерні 2-ий, 3-ій, 5-ій передач і приводу проміжного валу напресовані в проміжний вал і утворюють блок шестерень. Зуби шестерні 1-ої передачі і З.х. знаходяться на самому проміжному валі. Проміжна шестерня З.х. отримує обертання на всіх передачах і при нейтральному положенні важеля зміни передач. Спирається вона на роликопідшипник в нерухомій осі, приєднаної до Картера.

Передачі забезпечуються інерційними синхронізаторами і їх зубчасті вінці входять в зачеплення з шестернями за допомогою шліців. Механізм перемикання передач складається з штоківз вилками і головками, в пазах яких нах нижній кінець важеля перемикання. Фіксація включення передач відбувається за допомогою пружних кульок. Пристрій блокування, що включає 2 плунжера і стопорний палець, не дозволяє включення 2-х передач в один час. Важіль перемикання комплектується демпферним пристроєм, який запобігає його резонирование з високою частотою обертання коленвала.

Задній шліцьовій кінець вторинного валу зачіпається з ковзаючою виделкою карданної передачі. Хвостовик вилки потрапляє в сталебаббітовую втулку подовжувача заднього картера КПП і, рухаючись в цій втулці і по шліцах вторинного валу а також компенсуючи осьовий рух карданної передачі під час функціонування задньої підвіски. На вторинний вал монтують провідну кручені шестерню необхідну приводу спідометра.

Запчастини і деталі до коробки змінних передач ГАЗ-3302 Газель оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння