Підвіска КрАЗ і МАЗ

Запчастини для підвіски на КрАЗ і МАЗ

Амортизатори, балансири, болти, буфери, вали, вкладиші, втулки, гайки, діафрагми, диски, кожухи, кільця, кронштейни, листи ресори, накладки, осі балансира , пальці, пластини, пневмокамери, подушки, пружини, ремкомплекти, ресори, важелі, драбини, вушка, шайби, шкворни, штанги...


ᐉ Підвіска КрАЗ і МАЗ від Мотор-Агро

Запчастини до підвіски для КрАЗ і МАЗ

Підвіска входить в шасі і грає роль сполучної ланки між дорогою і кузовом. На цій техніці передбачена задня підвіска балансирного типу. Це досить складний конструкційний елемент включає в себе мн-во дрібних деталей. Особливу роль відводять балансиру і його осі.

Балансирная підвіска потрібна для рівномірного розподілу навантаження між колесами і пом'якшення ударів від дороги під час руху. У КрАЗи встановлюють 2 балансира, які використовують для монтажу підвіски на ресори за допомогою драбин. Ось балансира впрессовивается в сам балансир і служить в якості стяжки. Тому 2 цих елемента є основними комплектуючими балансирного пристрою.

Сам балансир складається з великої кількості елементів, але попри це його апріорі називають єдиним складальним вузлом. Тому фахівці з тих обслуговування не рекомендують здійснювати розбирання балансира самостійно. Балансир і вісь є стабілізаційними елементами. Ремонт занадто трудомісткий процес тому найчастіше проводять заміну всього вузла, якщо це дозволяє фінансова сторона питання.

Запчастини і деталі на підвіску оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння