Канати

Канати сталеві оптом і в роздріб

Канати в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте


ᐉ Канати від Мотор-Агро

Інтернет-магазин сталевих канатів для сільгосптехніки

Канат буває декількох видів згідно типу конструкції, від яких залежать умови експлуатації і область застосування. Кожному типу сталевих канатів відповідає свій запас міцності, який гарантує його безвідмовне використання. На термін служби найбільший вплив робить матеріал сердечника. Для використання в агресивних середовищах береться до уваги якість покриття або мастила від корозії.

Канати одинарного звивання

Створюються з проводів круглого перетину. Дуже жорсткі канати і використовуються в місці великий растягівающ. навантаження.

Канати подвійного звивання

Їх краще застосовувати коли є великий абразивний знос або щодо діаметра орг. навивки до канату є мінімальним. В даних канатах дроту торкаються один одного лінійним способом, завдяки цьому такі канати більш довговічні і можливе застосування різних конструкційних видів.

Канати металеві оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння