Пароніт

Пароніт оптом і в роздріб

Пароніт в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте


ᐉ Пароніт від Мотор-Агро

Інтернет-магазин паронита

Пароніт - це прокладочний матеріал, який виготовляється пресуванням асбокаучуковой маси, що включає в себе азбест, каучук та інші порошкові складові. Використовують для ущільнень з'єднань, в різноманітних середовищах таких як вода, пар, нафту та її похідні; кисню в рідкому і газоподібному станах, етиловий спирт і інші. Для поліпшення його властивостей іноді армується сіткою з металу (Феррон, марка ПА).

Листовий пароніт (ГОСТ 481-80)

Є продуктом вулканізації сумішей азбестових волокон (60-70%) , розчинника, каучуку (12-15%), мінер. складових (15-18%) а також сірки (1.2-8.0%) і після цього вальці під тиском. Пароніт це універсальний прокладки. За настання тиску понад 320 МПа починає розтікатися, тобто преодаляет межі плинності, і все нещільності в з'єднаннях заповнюються матеріалом забезпечуючи тим самим герметизацію з'єднань. Товщина прокладки повинна бути найменшою але її має вистачати для заповнення всіх канавок і нерівностей. Зі збільшенням товщини збільшується можливість її витискування, через це не рекомендують встановлювати товсті прокладки. Проводять листами товщ. до 6 мм, при цьому він легко ріжеться і робиться надаючи можливість вирізання з нього фігурних прокладок. Є також найбільш поширеним матеріалом для прокладок середнього діаметра арматури.

Пароніт використовують в районах з різними типами клімату. У випадку з тропічного клімату прокладки виробляють з використанням фунгіцидів. ПМБ-1 і ПК можуть працювати в тропічному кліматі без додаткових добавок. Якщо діаметр прокладки більше 1500 мм, вони можуть проводитися стикуванням в «ластівчин хвіст» або ж внахлест. У разі стикування внахлест зріз роблять по похилій щодо склеюються решт.

Пароніт оптом і в роздріб в інтернет-магазині запчастин до тракторів, комбайнів, спецтехніки МОТОР-АГРО ✈ доставка по Україні в будь-яке місто ☎ телефонуйте

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння