ГТВ (ГТВ)

ГТВ представлені великою кількістю найменувань продуктів з синтетичних (поліамід, полівінілхлорид, штучні латекс і каучук) і натуральних матеріалів (латекс, каучук). Існує думка, що ГТВ є наівостребованнимі видами запчастин і комплектуючих.

Виберіть категорію гумотехнічних виробів:


ᐉ Запчастини для ГТВ (ГТВ) від Мотор-Агро

Запчастини, деталі, гумовотехнічні вироби (ГТВ)

Виробляються величезний асортиментом близько 100 тисяч найменувань, тому що дані вироби застосовуються практично скрізь. У машинобудуванні використовують практично всі види. Функції ГТВ також різноманітні - герметизація та ущільнення сполуки. і стиків, теплоізоляція, електроізоляції та інші. Неформові широко застосовують в авіабудуванні, автомобільному будові і ін. Сферах, де їм відведена роль герметиків віконних і дверних прорізів.

Без застосування формових ГТВ таких як ущільнювач, манжета, сальник, прокладка і безлічі інших виробів, не обходиться на сьогодні жоден механізм. Найбільш затребуваними можна назвати ущільнення штока та інших рухомих частин. Варто згадати що ГТВ можуть використовуватися в важких темп. умовах а також взаємодіючи з різними агресивними середах в цьому випадку при виготовленні використовують спец. види гумових сумішей наприклад термостійкий або фториста гума.

Для приводу використовують ремені, передають обертання від одних частин механізмів до інших. Також існують рукава, які застосовуються як відповідальні комплектуючі для хім. і нафтохім. і ін. галузей для перекачування різноманітних рідин і газів, і з метою транспортування сипучих матеріалів і елементів. У машинобудівній галузі рукава с.д. використовують як складові різноманітних гідравлічних хутро-змов.

Стрічкові конвеєри застосовуються практично на всіх пром. пр-ях в зв'язку з цим широке застосування отримала конвеєрна стрічка. Стрічки діляться на конвеєрні стрічки на тканинних основах і гумовотросові стрічки, які володіють збільшеною міцністю на розрив. Тут потрібно пам'ятати що при несправності окремих вузлів конвеєра виникає підвищене тертя через це мугоут використовуватися термостійкі стрічки.

Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння