Культиватори

Запчастини на культиватори для грунтообробного обладнання

Амортизатори, бандажі, вали, гвинти, втулки, гайки, гідроциліндри, гребінки, Гряда, власники, диски, долота, загортання, зуби, квадрати, ковпаки, колеса, кільця, комплекти агрегатування, корпуси підшипників, кронштейни, кришки, лапи, манжети, механізми передачі, муфти, накладки, наконечники, ножі, окучники, осі, планки, подпружіннікі, призми, пружини, розкоси, розтруби, сектори, секції, скоби, стійки , маточини, стяжки, сухарі, вузли, чистики, шайби, штанги, штирі...


ᐉ Запчастини для Культиватора від Мотор-Агро

Запчастини до культиваторів

Застосовуються в сільському господарстві. Необхідні для подрібнення, а також розпушування грунту, подрібнення з наступним підрізанням бур'янів, ущільнення і вирівнювання грунту. В даний період часу потрібно проводити добриво мінералами, а також підгортання культурних рослин, застосовуючи туковисівного апарат. З цього видно численність можливих операцій і можливість їх виконання під час експлуатації одним тільки агрегатом, дозволяючи тим самим оптимізувати витрати часу і грошей. Ресурсозберігаючий механізм корисний не тільки в процесі обробки великих, а й невеликих площ. Перед покупкою культиватора КРН потрібно з'ясувати можливість агрегатування його з наявним у вашому господарстві трактором. До відома, він агрегується з тракторами класів 1,4 і вище (МТЗ-80/82, ЮМЗ-6).

Комплектація культиватора

Даний культиватор комплектують центральним брусом, комплектом кріпильних виробів (метизів) для монтажу робочих органів, кронштейном колісним, який оснащений колесами, для транспортування пристроєм, уніфікованим замком, лапами стрілчастими зі стійками, комплектом стоянкових підставок, лівосторонньої або правобічної лапою-бритвою зі стійкою.

За запитом можна доукомплектувати базову комплектацію долотоподібні лапами, необхідними для занесення в грунт різних мінеральних добрив, туковому апаратом, розпушувальними долотоподібні лапами, підгортальниками зі стійками.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння