Привід трансмісії

Запчастини на привід трансмісії для комбайна ДОН-1500

вакууметр, вали, втулки, гідронасоси, корпуси приводу, муфти, насоси підживлення, натяжнікі, троси, шківи, ​​шланги...


ᐉ Запчастини для Приводу трансмісії від Мотор-Агро

Запчастини до приводу трансмісії для комбайнів ДОН-1500

Гідравлічні ГСТ-90, ГСТ-112, необхідні для віддачі руху від двигуна на ходову частину з безступінчатим регулюванням швидкості руху і тяг за умови ручного управління і для приводу виконавчих ел-тів будівельних, дорожніх, комун. та ін. вітчизняних та імпортних машин. Існують варіації з конічними, шліцьовими і циліндричними виконаннями вихідного кінця вала.

Гідропривід (гідростатична трансмісія ГСТ) - це пристрої, необхідні для приводу в дію машин, техніки і мех-змов використовуючи гідравлічну енергію. Насос і гідродвигун є основними складовими ГСТ.

Являє собою щось на кшталт "гідравлічної вставки" двигуном приводним і машиною або механізмом і виконує такі ж функції, як і механічна передача (редуктор, ремінна передача, кривошипно-шатунний механізм і ін.). Головне призначення ГСТ як і механічні передачі - це перетворення механічних характеристик приводних двигунів відповідно вимогу навантажень (перетворення виду руху вихідної ланки двигуна і його параметрів, регулювання, захист від перевантажень і ін.).

Роль приводного двигуна насоса може виконувати електричний двигун, дизель та інші, в зв'язку з цим об'ємні гідроприводи носять такі назви як електронасосні, дізельнасосний і ін.

Основні плюси: можливість універсального перетворення механічних характеристик приводних двигунів щодо вимог навантажень; легкість в управлінні і автоматизації; легкість захисту приводних двигунів і робочих органів техніки від можливих перевантажень; великий діапазон безступінчатого регулювання швидкості вихідної ланки; велика потужність, на од. маси приводу; мастило поверхонь схильних до тертя з застосуванням мінеральних масел як робочої рідини.

Зараз складно пригадати області техніки, де не використовувався б об'ємний гідропривід. Ефективність разом з широким колом технічних можливостей представляють його практично універсальним одиницею для механізації і автоматизацій різноманітних технологічних процесів.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння