Копичник

Запчастини на копичник для комбайна ДОН-1500

Вали, втулки, грабліни, корпуси, пальці, підшипники, сухарики, шківи...


ᐉ Запчастини для Копичника від Мотор-Агро

Запчастини до Копичник для комбайна ДОН-1500

Копичник комбайнів ДОН необхідний при збору соломи і полови, формування копиці і її вивантаження. Камера включає дві боковини, днища з пальцями, вивантажним клапаном і гратами. Копичник укомплектований соломонабівателем - і половонабівателем для наповнення камери, для вивантаження копиць - запобіжно-вивантажувати пристроєм і механізмом примусового закриття клапана.

Зуби граблин соломонабівателя з обертанням клонували рухаються на траєкторії, в формі еліптичної кривої, захоплюючи солому, з клавішею соломотряса, і відправляють її в камеру. Подпрессовочное камера зменшується до вихідної її частини і солома стискається і в цьому сост. скидається в камеру. Консольні бруси гребінки не дозволяють розширюватися.

Половонабіватель як і соломонабіватель служить подачі полови і сбоина в передню частину, через це полова і сбоина не перемішується з соломою. Для скидання повітря в заповненому Копичник передбачені люки.

Ступінь пресування соломи в камері обмежують макс. оберт. моментом, на який відрегульована запобіжна муфта, встановлена ​​на валу приводу. З переповненням копичник спрацьовує муфта вимикаючи привід. З заповненням копичник соломою датчик відхиляється назад і досягаючи верхньої точки, активує електрозолотнік гидрораспределителя так, щоб масло з ГС може надходить в ГЦ. При цьому важіль через тягу, важіль і тягу відводить засувку, яка утримує клапан і днище, і включає механізм вивантаження копиці. Днище провертається і за допомогою тяги відкриває клапан. Пальці спускаються на поле, солома зчіплюється зі стернею, пальці забираються з-під копиці, тим самим залишають копицю (під час вивантаження копиці комбайн знаходиться в русі). Датчик сходить з верху копиці і включає гідроциліндри, які повертають дно і клапан в закрите положення. В основному датчик застосовують для вивантаження першого низки копиць.

Регулювання копичник проводиться слід чином. Обертаючи стяжки роблять зазор між задньою кромкою лотка і передньою кромкою днища виходив в межах 10-40 мм. Під час натяжки пружини, потрібно стежити щоб її довжина в умови закритого днища не перевищувала 630 мм. Крюк засувки повинен вільно входити в зачіп заднього клапана. З цією метою і регулюються довжини тяг.

Переміщаючи щиток скидання соломи зазор між щитками і клавішами і між щитком і зубом грабліни приймає значення від 5 до 10 мм). Обсяг копиці змінюється становищем скоб електромагнітів датчика сигналізатора заповнення копичник. Під час прибирань вологою хлібної маси з підженемо і бур'янами скобу кріплять відповідного мінімального обсягу копиці, а в разі збирання хлібів з нормальною вологістю відповідає максимальному обсягу копиці).

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння