Очищення

Запчастини на очистку для комбайна ДОН-1500

Амортизатори, болти, вали, втулки, гідроциліндри, гребінки, диски, дошки, зірочки, клавіші, кожухи, контрпривода, корпуси, Крилач, кришки, лопаті, маховики, надставки, підвіски, підшипники, решета, важелі, стани, маточини, подовжувачі, хомути, шестерні, шківи...


ᐉ Очищення від Мотор-Агро

Запчастини до очищення для комбайнів ДОН-1500

Очищення комбайна включає транспортну дошку, верхній стан з подовжувачем і верхнє решето, нижній стан з нижнім решетом, вентилятор і механізм приводу. Зерно і невеликий купу, що проник в просвіти подбарабанья, пальчикової і жалюзійних решіток соломотряса, потрапляють на транспортну дошку, яка відправляє масу в верхнє решето. Вона скріплена з верх. решітний стан. Її перед підвішений на підвісках на раму молотарки. На поверхні дошки встановлені гребінки, які поділяють дошку на 4 частини. Гребінки унеможливлюють зрушення куп на одну сторону ТД в поперечному нахилі комбайна.

Верхній решітний стан - це продовження транспортної дошки. Сполучений з дошкою віссю, розташованою вгорі головки важеля, задній край розміщений за допомогою 2-х підвісок. Нижній решітний стан являє собою короб і піддон. Перед нижнього решітного стану підвішений крізь втулку на нижні головки важелів, а задня частина - крізь гумові втулки на підвіски.

ТД і решітні стани отримують коливальний рух від шатунів, які скріплені з двуплечнимі важелями. На решітних станах встановлені верхні і нижнє жалюзійні решета. Обертаючи маховик, зміщують рейку і відбувається відкриття/закриття жалюзі. Нахил жалюзі контролюють щупом, що вимірює зазор між жалюзі через люк на лівій частині молотарки. Верхнє Жалюзійні решето, потрібно для відділення великих частин купи.

решітний стан нижнього решета коливається в зворотному напрямку зі зменшеною амплітудою, в порівнянні з транспортної дошкою і верхнім решітний стан. Огляд та очищення решіт проводиться через вікна в бортах корпусу.

Під впливом коливань на ТД розшаровується купу і потім потрапляє на пальцеву грати, де великі домішки залишаються, а дрібні фракції падають в початок верхнього решета. Велика фракція, яку підтримує повітряний потік, потрапляє з палацовий решітки на середину решета. Розвантажуючи перед верхнього решета очистки, пальцевая решітка надає рівномірне завантаження решета. Тому основна маса зерна і дрібних домішок просівається на початку верхнього, а потім і нижнього решіт. В один час повітряний струмінь розпушуючи купу і видуваючи всі легкі частинки, що направляються до половонабівателю. Чисте зерно відправляється на дно реш. стану і далі за допомогою елеватора і розподільного шнека потрапляє в бункер.

В кінці верхнього решета і на подовжувачі ловляться недомолоченние колосся, западають між пластин і потрапляють в кожух шнека. Необмолотие колоски відправляються елеватором до домол. пристрою і вимолочується там скидаючи купу в шнек. Шнеком зернової купу розподіляють по всій ширині очищення. Шнековий транспортер це вал з приварений спіральної стрічкою. Внизу в шнеках теж рассмежени очисні люки.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння