Молотарка

Запчастини на молотарку для комбайна ДОН-1500

бітери відбійні, бичі, болти, вали, диски, зірочки, камінняуловлювач, кільця варіатора, конуси, кришки, корпуси, муфти, підбарабання, пружини, решітки, ролики, маточини, шківи, ​​шпонки, шпонкові матеріали...


ᐉ Запчастини для Молотарки від Мотор-Агро

Запчастини до молотарки для комбайну ДОН-1500

Включає в себе корпус і бічні панелі з встановленими в ньому більним молотильним барабаном, бітер, підбарабання з механізмом регулювання і клавішний соломотряс, розташований на бічних панелях і вуст. там ведених і ведучих валів, вбудовану Решетньов очищення і варіатор з автоматичним пристроєм натягу ременів приводів в залежності від створюваної навантаження. У ньому варто клавішний соломотряс встановлений під кутом до ветрорешетной очищення, тим самим зменшуючи втрати зерна сходом з клавіш соломотряса. Однак під час прибирання соломистого культур малої вологості відбувається сильна перебивання соломи з пом. молотильного барабана і великим кутом нахилу клавіш спос. збільшеній кількості сходу як зерна, так і дрібних соломистого частинок на ветрорешетную очищення, перевантажуючи цим її і збільшуючи витрату зерна сходом з ветрорешетной очищення.

Зниження втрат молотарки

Зменшення втрат зерна за молотаркою проводиться за допомогою зміни кута нахилу клавіш соломотряса і залежить від сост. прибирається культури, тим самим збільшуючи пристосовність і універс. молотарки ДОН-1500. У молотильного барабані присутні 10 бичів правих і лівих напр. рифів. Подбарабанье є односекційний, оборотним, конструкція зварена, кут охоплення 130 градусів. Є можливість низького спуску деки барабана (до 100 мм) разом з механізмом миттєвого скидання, який попереджає забивання і полегшує чистку барабанів.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння