Похила камера

Запчастини на похилу камеру для комбайна ДОН-1500

бітери проставки, вали, втулки, зірочки, контрпривода, механізми реверсу, накладки, похилі камери, направляючі, пальці, пальчикові механізми, важелі, скоби, маточини , транспортери, пристрої запобіжні, шківи...


ᐉ Похила камера від Мотор-Агро

Запчастини до похилій камері для комбайнів ДОН-1500

Необхідна для транспортування хлібної маси з проставки безпосередньо в молотарку. Включає в себе кришку з корпусом, провідний вал, нижній ведений вал і ланцюговий-планчатий транспортер. Для з'єднання з проставкой корпус оснащують гаками і гвинтами для стяжки. Транспортеру дається рух за допомогою шківа з розташований на ньому запобіжної фрикційної муфтою з обертовим моментом 150 Н * м. Вал одночасно необхідний приводу ланцюгової передачі жнивної частини.

Плаваючий транспортер похилої камери комбайна потрібен для транспортування стебел з шнека на приймальну камеру молотарки, і встановлений в похилу камеру. Включає провідний і ведений вали, в яких варто по 3 зірочки. На зірочки одягнені втулочно-роликові ланцюги одягнені на зірочки зі сталевими планками, приєднаними до ланцюга в шаховому порядку. Щоб рух було плавним над нижніми гілками ланцюгів встановлені підпружні полозки, притиснення полозків до ланцюгів дає пружина, яка діє на важіль натяжної пристрої.

Ведений вал транспортера навешен в похилому корпусі на пружинках і може пристосовуватися до товщини шару стебел. При надходженні товстого шару хлібної маси піднімається нижній вал. Натяжку ланцюгів встановлюють гвинтами так, щоб довжина стиснутої пружини натяжні. пристрої сост. 90 ... 95 мм. Для сохр. зазору між планками і дном в межах 5-ти - 10-ти мм, між гайок болта підвіски і косинцем боковини камери ставлять шайби. Пружину підвіски необхідно затискати так щоб ведений вал міг підніматися вгору на 50 мм і плисти над хлібною масою.
Приводной шків укомплектований запобіжної фрикційної муфтою вимикає передачу при перевантаженні. Швидкість транспортера становить 2,91 м/с.

Фільтрувати
Виробники / Колекції
розгорнути список згорнути список
Фільтр
Консультації та замовлення

м. Харків, вул. Автогенна, 12а

з 830 до 1700

sbyt@motor-agro.com.ua

+38 050 300 00 19

+38 067 572 17 11

+38 057 714 65 14


Не знайшли потрібну запчастину для трактора, комбайна, спецтехніки або обладнання?

Просто зателефонуйте фахівцям МОТОР-АГРО за вказаними на цьому сайті телефонами - допоможемо

Товар додано до порівняння